Vi støtter årets TV-aksjon

For å mobilisere støtte til årets TV-aksjon har vi inngått et samarbeid med Hentepant.no. Hentepant handler i utgangspunktet om at du som vil bli kvitt pant enkelt kan gi den til din hjertesak. Men ettersom TV-aksjonen er rett rundt hjørnet, kjører vi en kampanje i disse dager hvor pengene går uavkortet til TV-aksjonen og WWF sitt viktige arbeid mot plast i havet. Hvem skulle trodd at pant kan være med å redde havet mot plast? Nå samles det inn pant fra hele landet, fra alle som ønsker å bidra. Hvis du ikke har pant, eller ønsker å bidra mer, er det også stor hjelp om du sprer budskapet til nabo, kollega, bekjente, venner og familie.

Slik fungerer det
Etter registrering begynner du å samle opp pant. Dagen før innsamling får du en SMS fra Hentepant med hentetidspunkt. Du bekrefter om du har pant og setter den på trappa. Enklere blir det ikke å støtte en god sak.

Les mer om TV-aksjonen og WWF sitt arbeid på www.blimed.no

Gi ditt bidrag ved å registrere deg på hentepant.no/retura

Takk for at du bidrar!

×

Vi bruker Google Analytics som samler informasjonskapsler som grunnlag for å tilby relevant markedsføring og videreutvikle våre tjenester og dette krever ditt samtykke. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler opplysninger i vår personvernerklæring her.

Ikke tillat at Google Analytics sporer meg