Informasjon vedrørende forbud mot sorte søppelsekker

Jente og gutt som holder klar søppelsekk i hage

Jente og gutt som holder klar søppelsekk i hageDen 1.september 2019 har flere av landets avfallsmottak innført forbud mot innlevering av sorte søppelsekker. Forbudet kommer som en konsekvens av at det de siste månedene har vært flere farlige branntilløp ved avfallsmottak rundt om i landet ved at batterier er blitt kastet i restavfallet og havnet i avfallskvernen.  Ved å innføre klare søppelsekker reduserer man dermed risiko i forhold til brann, men også utslipp til miljøet, personskader og unødvendige feilsorteringer. På sikt vil nok de fleste avfallsmottak innføre den samme regelen, men per dags dato er ikke dette et generelt forbud som er innført på landsbasis.

 

 

 

For Retura sine avfallsselskaper er forbudet innført ved følgende avfallsmottak:

Franzefoss Gjenvinning avd. Haraldrud

Adresse: Haraldrudveien 34

0581 Oslo

 

Franzefoss Gjenvinning avd. Haugesund

Adresse: Jovegen 70

5514 Haugesund

 

Franzefoss Gjenvinning avd. Stavanger

Adresse: Geitaberget 15

4033 Stavanger

 

RIR Næring

Adresse: Årøsetervegen 56

6422 Molde

 

Retura TRV

Adresse: Heggstadmoen 53

7080 Heimdal

 

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål vedrørende avviklingen av sorte søppelsekker. E-post: post@retura.no / Tlf. 22 01 76 00.

 

 

 

×

Vi bruker Google Analytics som samler informasjonskapsler som grunnlag for å tilby relevant markedsføring og videreutvikle våre tjenester og dette krever ditt samtykke. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler opplysninger i vår personvernerklæring her.

Ikke tillat at Google Analytics sporer meg