Tine vinner Returaprisen for bærekraftig avfallshåndtering

Vi er glade for å gratulere Tine Meieriet Tunga som mottaker av Returaprisen, som en anerkjennelse av deres imponerende arbeid og engasjement innen avfallshåndtering og bærekraftige løsninger.

Returaprisen for fremragende innsats

Det er mange gode grunner til at Tine Tunga blir tildelt Returaprisen, spesielt for den bemerkelsesverdige forbedringen de har gjort når det gjelder sorteringsgraden. Fra å ha en stabil sorteringsgrad på 55% tilbake i 2013, har de nå imponerende økt den til 66,94% i inneværende år. Denne betydelige økningen fortjener virkelig ros og anerkjennelse!

Avfallsreduksjon – veien mot miljøbevissthet

I tillegg til deres imponerende sorteringsgrad har Tine Tunga også gjort en betydelig innsats for avfallsreduksjon. De har klart å redusere mengden avfall levert fra 680 tonn i 2017 til bare 477 tonn i 2022 – en bemerkelsesverdig reduksjon på over 200 tonn! Dette tydeliggjør deres engasjement for å minimere miljøpåvirkningen og ta bærekraftige steg mot en mer ansvarlig avfallshåndtering.

Organiserte avfallsløsninger

Tine Tunga har også utmerket seg ved å skape en informativ og ryddig avfallshåndtering, hvor hver avfallstype har sin dedikerte plass. I år har de videre forbedret sine tiltak ved å merke avfallsrommene sine i henhold til det nye nasjonale merkesystemet, som informerer om hva som kan kastes i hver avfallstype. Dette har ikke bare resultert i en mer effektiv avfallsløsning for deres ansatte, men det har også skapt et rent og trivelig arbeidsmiljø, og fremmer et positivt helhetsinntrykk av bedriften.

Sterkt samarbeid

Malin Østberg, salg- og markedsansvarlig hos Retura TRV, uttrykker sin begeistring for samarbeidet med Tine Tunga: «Det er lett å være en god rådgiver for en bedrift som viser slikt engasjement rundt avfall. Dersom vi har behov for vareprøver for å undersøke nye fraksjoner er de alltid på tilbudssiden, og presenterer vi nye løsninger blir vi alltid møtt med åpent sinn og god dialog.»

God merking med nye offisielle avfallssymboler på Tine Tunga

Det er uten tvil at Tine Meieriet Tungas dedikasjon til ansvarlig avfallshåndtering har gitt positive resultater. De demonstrerer at bærekraftig praksis ikke bare er gunstig for miljøet, men også for bedriften som helhet. Vi er derfor stolte av å tildele dem Returaprisen som en velfortjent anerkjennelse av deres innsats og inspirasjon til andre bedrifter innen avfallshåndtering. Sammen kan vi skape en mer bærekraftig fremtid!

Hvis din bedrift ønsker å få hjelp av en av våre rådgivere til å finne de beste og mest bærekraftige avfallsløsningene i ditt nærområde, ta kontakt med oss i dag!

×

Vi bruker Google Analytics som samler informasjonskapsler som grunnlag for å tilby relevant markedsføring og videreutvikle våre tjenester og dette krever ditt samtykke. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler opplysninger i vår personvernerklæring her.

[ga_optout]