Ny driftsoperatør på deler av Østlandet samt Rogaland, Hordaland og ytre Søre-Sunnmøre

Som en del av vår nasjonale dekning på avfallstjenester har Retura driftsselskaper i hele landet.
Etter en grundig gjennomgang og evaluering bytter vi operatør i alle områdene som Franzefoss Gjenvinning i dag drifter for oss.
Dette gjelder Oslo, Akershus, Vestfold, Telemark, Rogaland, Ringerike, Jevnaker, Sunnhordaland, Haugalandet, ytre Søre-Sunnmøre samt deler av Østfold og Buskerud. Byttet av driftsselskap vil i all hovedsak skje i januar 2024.

Nederst på siden kan du laste ned en oversikt over nye driftsoperatører med tilhørende driftsområder og kontaktinformasjon. Frem til byttet er utført er bestillingsrutiner som før.

Vi ønsker å forsikre om at byttet av driftsoperatør ikke vil medføre noen endringer i tjenestene vi leverer. De nye driftsoperatørene er godt i gang med å besøke dine lokasjoner for å etablere lokal kontakt og oppfølging. Skulle det være spørsmål av kontraktsmessig karakter ta kontakt med post@retura.no eller din kontraktsansvarlig i Retura Norge.

Vi ser frem til å fortsette å drifte dere med nye driftsselskaper med økt kvalitet og presisjon.

Med vennlig hilsen
Retura Norge AS

Harald Johnsen
Daglig leder

Last ned oversikt over nye driftsoperatører

×

Vi bruker Google Analytics som samler informasjonskapsler som grunnlag for å tilby relevant markedsføring og videreutvikle våre tjenester og dette krever ditt samtykke. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler opplysninger i vår personvernerklæring her.

[ga_optout]