Møt Stig

Møt Stig Håkon Jakobsen – miljøbevisst sjåfør hos Retura Senja

I vår fortsettende serie «Møt Våre Ansatte» tar vi dere med til Senja for å bli kjent med Stig Håkon Jakobsen, en dedikert sjåfør hos Retura Senja / Senja Avfall Næring AS. Stig Håkon er ikke bare en vital del av selskapets daglige drift, men også et eksempel på lidenskap og engasjement i avfallsbransjen.

🚛 Imponerende bakgrunn

Stig Håkon har en imponerende historie i bransjen, startende fra tiden han fulgte faren sin på renovasjonsturer med traktor. Offisielt ble han en del av Senja Avfall i 1984 og har siden vært en nøkkelspiller i selskapets utvikling. Hans rolle som sjåfør innebærer å håndtere næringsavfall ved å tømme beholdere og containere, og han verdsetter muligheten til å bidra til effektiv og miljøvennlig avfallshåndtering

🌍Positiv utvikling i avfallsbransjen

Gjennom årene har Stig Håkon vært vitne til og en del av betydelige endringer i avfallsbransjen, spesielt når det gjelder utstyrsoptimering og en endret forståelse av hva søppel faktisk representerer. Han ser på disse endringene som en positiv utvikling mot en mer bærekraftig fremtid.

🏕️ Fra camping til mat

Når han ikke er bak rattet, nyter Stig Håkon campingturer og livets gode sider, inkludert et variert utvalg av mat. En morsom fakta om ham er at han har to barn med bare fire måneders mellomrom – resultatet av en kald vinternatt!

🎄En bærekraftig jul

I tilnærmingen til julen deler Stig Håkon sitt syn på bærekraftig feiring og miljøvennlige praksiser. Hans beste tips er å unngå matavfall og overforbruk under julehandelen. Han påpeker også viktigheten av riktig sortering av avfall i julen. Stig Håkon ser frem til å tilbringe tiden med sin familie, inkludert barn og barnebarn, og nyte lokale juletradisjoner som korv-produksjon og -konsum.

🎅🏻En jul med 500 nisser

En unik juletradisjon for Stig Håkon er å sørge for at alle hans 500 jule-nisser er stilt ut, og at utendørs adventsbelysningen er montert. Disse tradisjonene er en essensiell del av hans julefeiring og bidrar til en stemningsfull atmosfære i hjemmet.