Møt Øystein

Bli kjent med Øystein Drevland – transportleder og krokbilsjåfør i Mosjøen

I vår juleserie hvor vi introduserer dere for noen av våre ansatte, tar vi i dag dere med til Mosjøen for å bli kjent med Øystein Drevland, en dyktig transportleder og krokbilsjåfør hos Retura Shmil AS. Øystein er ikke bare essensiell i selskapets drift, men også et eksempel på hvor dedikerte våre ansatte er og at vi har lidenskap en lidenskap for vår rolle i avfallsbransjen.

🚛Biler i toppform

Øystein har vært en del av Retura-familien siden 2016, etter mange år i det kommunale avfallsselskapet SHMIL. Han har en viktig rolle som transportleder og krokbilsjåfør og sikrer at Retura Shmil effektivt håndterer avfall både internt og fra kunder. Øystein holder styr på alt fra kjøre- og hviletid til vedlikehold av utstyr og biler, og han tar stor stolthet i å sikre at utstyret er i topp stand og bilene ser bra ut!

🌍Positiv til strengere utsorteringskrav

Med over 8 års erfaring i bransjen, har Øystein vært gjennom store endringer, spesielt når det gjelder utstyr og synet på avfall. Han setter pris på at det stilles strengere krav til økt til sortering, spesielt i bygge- og riveprosjekter, og ser dette som en positiv utvikling mot en mer bærekraftig fremtid.

🍳Matlaging mot matsvinn

Utenfor jobb har Øystein blant annet en interesse for matlaging, en lidenskap han deler med sin kone. Helgene brukes ofte til å utforske og lage nye matretter, med et bevisst fokus på å redusere matsvinn. En morsom fakta om Øystein er at han har en overraskende bakgrunn som blomsterleverandør, noe som gjør at han kan langt mer om planter og blomster enn sine kolleger!

🎄 Bærekraftig jul

Når det gjelder julen, gir Øystein gode råd for en mer miljøvennlig feiring. Han anbefaler å unngå overforbruk av mat og å lage kreative restemiddager, som pinnekjøtt-kebab med akevittgele. Øystein er også bevisst på riktig sortering av avfall i julen og passer på å drive opplæring og fremsnakking av kildesortering og avfallsbransjen så ofte han kan!

🌟 Verdens lengste grøtbord!

Øystein har noen helt spesielle juletradisjoner! Han deltar nemlig på verdens lengste julegrøtbord, og fakkelbokser i verdens lengste sherpatrapp. Avslutningsvis sier han at han denne julen ser frem til familietiden, og trekker frem høydepunktet på lille julaften når spekematen serveres, – da kan julen ønskes velkommen!

❤️

×

Vi bruker Google Analytics som samler informasjonskapsler som grunnlag for å tilby relevant markedsføring og videreutvikle våre tjenester og dette krever ditt samtykke. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler opplysninger i vår personvernerklæring her.

[ga_optout]