Møt Espen

Hils på Espen – salg- og markedssjef med lidenskap for livet!

I vår julekalender-serie ønsker vi å introdusere dere for flere av de ansatte i Retura. I dag møter vi Espen, en mann som utstråler glede og engasjement i sitt arbeid som salgs- og markedssjef hos Retura i Molde, RIR Næring.

🚛Variert hverdag i avfallsbransjen

Espen har vært en del av Retura-familien siden 2016 og kom hit med litt bransjeerfaring i bagasjen. Hans arbeid involverer kundekontakt, rådgivning og anbudsprosesser – en rolle som krever både dyktighet og sosiale evner. Det som gjorde at Espen søkte seg til Retura er selskapets lokale sterke forankring samtidig som det er en nasjonal kjede, som gir en variert og interessant hverdag.

🌍 Samarbeid er en styrke

I sin tid i avfallsbransjen har Espen lagt merke til viktigheten av samarbeid og deling av kunnskap på tvers av Retura-kjeden. Han ser dette som en unik styrke i selskapet, og mener at det å være en del av en større «familie» er avgjørende for suksess og utvikling i bransjen.

🎷En mann av mange interesser

Utenfor arbeidstiden er Espen en person med mange interesser. Han er en sosial sjel som elsker å tilbringe tid med venner, være det på fotballkamp eller over en hjemmebrygget øl. Han har til og med en bakgrunn i musikk, hvor han spilte saxofon i et korps.

🎄»Jul i Bråkmakergata»

Når det gjelder julen er Espen opptatt av tradisjoner, både på jobb og hjemme. På kontoret har han sammen med sine kolleger skapt en tradisjon de kaller «Jul i Bråkmakergata», mens hjemme har han skaffet en tradisjon hvor han nyter Norges «nasjonalrett», Pizza Grandiosa, til Donald på julaften. Espen ser frem til en juletid fylt med familie, god mat og drikke, og selvfølgelig, det blir ikke jul uten «Grevinnen og hovmesteren» på TV!

➡️ Bli med oss videre i morgen i vår julekalender for å møte flere inspirerende medlemmer av Retura-familien!