Møt Siv!

⚱️Arkeologen som fant veien til avfallsbransjen

Møt Siv Vikestrand Asphaug, servicekoordinator salg hos BIR Bedrift – vår avdeling i Bergen – og en viktig del av Retura-familien. Med nesten 15 år i avfallsbransjen, har Siv en fascinerende bakgrunn – hun er utdannet arkeolog! Ja, du leste riktig! Siv, som tilbringer dagene med administrasjon og ordreoverføring, har derfor med seg en ekstraordinær evne til å «grave i avfallet».

🤹🏻‍♀️Hendene fulle og sjonglering av oppgaver

«Ingen arbeidsdag er lik i avfallsbransjen,» sier Siv. Hun trives i et miljø der nye lover og regler holder alle på tå hev. Dette dynamiske feltet har gitt henne utallige muligheter til å utvikle seg, både personlig og profesjonelt.

🚴🏻‍♀️En dag uten trening..

Når hun ikke graver gjennom papirarbeid (eller historiske ruiner!), er Siv å finne på Spenst Nesttun, hvor hun holder seg i form. Men det er ikke alt; hjemme i julen forvandler hun seg til en mesterbaker, og steller i stand ikke mindre enn 7 (!) ulike juleslag. Og julaften? Da er det pinnekjøtt som gjelder, en duft hun elsker!

🎄Bærekraftige gaver og grønne juletips

Sivs tilnærming til en grønnere jul er både praktisk og kreativ. Hun anbefaler å gi opplevelsesgaver og bruker gjerne om igjen gavepapiret. «Glanset papir er restavfall, ikke la deg lure!» sier hun med et smil. Og husk, hvis julegenseren din lager lyd, fjern batteriene før du kaster den!

🎄Turer rundt juletreet

For Siv er julen tiden for familie og venner! Siv elsker jul, og bruker gjerne tiden inn mot høytiden til å spre juleglede og stemning med julegensere og annen pynt! Hun ser frem til å nyte julens magi med sine kjære, gå rundt juletreet og selvfølgelig, til å se «Tre nøtter til Askepott» på TV. «NRK, dere må holde på denne tradisjonen!» avslutter hun med et lurt smil!


Vil du lese om våre selskaper og bli bedre kjent med noen av våre ansatte kan du lese flere historier i vår juleserie!

×

Vi bruker Google Analytics som samler informasjonskapsler som grunnlag for å tilby relevant markedsføring og videreutvikle våre tjenester og dette krever ditt samtykke. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler opplysninger i vår personvernerklæring her.

[ga_optout]