Møt Rune

Hver dag frem mot julaften introduserer vi dere for en ny ansatt fra et nytt selskap i Returakjeden. Vi er stolte av våre ansatte, og uten disse hadde ikke maskineriet gått rundt enten det er ute i den operative driften eller på kjedekontoret.

Vi ønsker i denne serien å vise frem flere sider av bransjen ved å løfte frem personer fra ulike roller og stillinger, høre hva de tenker om Retura, avfallsbransjen og bli litt bedre kjent med de på personlig plan! Kanskje får vi noen gode tips rundt sortering og avfall inn mot julen også!

🚛Hverdagen til en transport- og driftsleder

I hjertet av avfallsbransjen finner vi dedikerte fagfolk som Rune, Retura Midts transport- og driftsleder. Rune, som startet i august 2022, bringer med seg verdifull erfaring fra logistikk, transport og drift. Hans rolle omfatter alt fra oppfølging av utstyr og personell til organisering av daglig drift.

🖥️Har tro på digitalisering og samarbeid

Rune peker på en viktig utvikling innen avfallsbransjen: behovet for større fokus på digitalisering og automatisering. Han synes Retura-kjeden har en unik posisjon som en landsdekkende aktør i bransjen, og felles samarbeid og utvekskling av erfaringer og kunnskap på tvers av selskapene utgjør en av Returas styrker i en stadig mer kompleks og viktig bransje.

🦌Fra jakt til ølbrygging

Rune Sæthre, er en mann med mange talenter og interesser også utenfor anlegget. Når Rune ikke koordinerer transport og drift hos Retura Midt, finner du ham i naturen, på jakt etter rådyr og storfugl, eller i kjøkkenet hvor han kokkelerer og utforsker sin interesse for matlaging. Han er ikke bare interessert i det som kan spises, han har også en kjærlighet for ølbrygging! Om vinteren bringer skisesongen ham ut i markaløypene på Orkanger, hvor han nyter friluftslivet til det fulle.

🌎Møtte Bill Clinton

Men Runes liv har også hatt sine unike øyeblikk, som da han tjente som æresvakt for Bill Clinton under et besøk i Bosnia i 1997. Dette sjeldne og minneverdige øyeblikket markerer et av mange høydepunkter i hans fascinerende livshistorie. Rune Sæthres personlige lidenskaper og erfaringer gir et innblikk i mannen bak den profesjonelle fasaden, og viser oss mangfoldet og dybden i Retura Midts talentfulle team.

👨🏻‍👩🏻‍👧🏻‍👦🏻Regionale og familiære tradisjoner

Når juletiden nærmer seg forbereder Rune seg på en høytid fylt med en blanding av regionale og familiære tradisjoner. En spesiell del av hans julefeiring er linjeakevitten fra Trondheim, et tradisjonelt tilbehør på mange trønderske julebord. I stedet for den vanlige riskremen, velger Rune og hans familie ofte multekrem som dessert, noe som gjenspeiler den lokale skikken.

🦃Selvskutt middag

En unik familietradisjon Rune skatter høyt er et årlig måltid med selvskutt tiur, hvor storfamilien samles hjemme hos foreldrene hans. Dette årlige måltidet har blitt en verdifull og minnerik tradisjon som Rune ser frem til hvert år.

🎅🏻Ingen jul uten…

For årets julefeiring planlegger Rune å ta en velfortjent pause og tilbringe høytiden i Tønsberg. Han ser frem til å nyte tid med familien og forhåpentligvis kommer det nok snø til at det kan bli noen idylliske skiturer i vakkert vinterlandskap. Det er én ting som er en selvfølge i juledagene, julen blir nemlig ikke helt komplett uten den tradisjonelle julebokken fra Ringnes. Er den på plass er julestemningen komplett!

×

Vi bruker Google Analytics som samler informasjonskapsler som grunnlag for å tilby relevant markedsføring og videreutvikle våre tjenester og dette krever ditt samtykke. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler opplysninger i vår personvernerklæring her.

[ga_optout]