Møt Marit

Hils på Marit Berg – sjåfør og renovatør med hjerte for miljøet

Hver dag frem mot julaften introduserer vi dere for en ny ansatt fra et av selskapene i Returakjeden. I dag retter vi søkelyset mot Marit Berg, en dedikert sjåfør og renovatør hos Retura Glåma AS.

🚛 En dag i livet til en renovatør

Marit, som er 32 år gammel og bosatt på Granli i Kongsvinger kommune, har en viktig rolle i Retura Glåma AS. Som sjåfør og renovatør har hun ansvar for å kjøre komprimatorbil, og sørger for at beholdere og containere hos næringslivskunder i Glåmdalsregionen og på Romerike blir tømt etter planen. Marit, som ble en del av Retura-familien i september 2020, fant veien til jobben gjennom sin interesse for å kjøre lastebil.

🖥️ Bransje i endring

Marit ser stor verdi i Retura-kjedens fokus på bærekraft og sirkulærøkonomi. Hun tror at disse aspektene ikke bare er bra for miljøet, men også bidrar til å sikre jobbene til henne og hennes kolleger.

🌿Utenfor jobben

Marit lever et travelt liv hjemme med fire barn, en mann, og flere kjæledyr, men hun finner likevel tid til å holde seg i form gjennom turer i skogen og styrkeøkter på helsestudio.

❗Skulle aldri kjøre søppelbil!

En morsom opplysning om Marit, hun hadde aldri trodd at hun skulle ende opp med å kjøre søppelbil da det var det siste hun kunne tenke seg som ung, men nå elsker hun det!

🎄Bærekraftig julefeiring

Når det gjelder julen, har Marit noen gode råd for en mer bærekraftig feiring. Hun oppfordrer til nøkternhet i kjøp av gaver og mat, og til å velge kortreiste råvarer. I tillegg er hun opptatt av riktig sortering av avfall, og at man viderefører dette også i julen.

👨🏻‍👩🏼‍👧🏻‍👦🏼Tradisjoner fra Værøy

Med røtter i Værøy i Lofoten, bringer Marit med seg tradisjoner fra oppveksten i julefeiringen. Hun ser mest frem til å tilbringe tid med familien, og håper på fint vintervær for utendørsaktiviteter. En spesiell tradisjon i hennes hjem er å samle familien for å pynte juletreet sammen lille juleaften.

🌟 Følg med i morgen for å møte enda et inspirerende medlem av Retura-familien!🌟