Møt Fay-Renée

🎄🌟 Retura NTs julestjerne 🌟🎄

Hver dag i desember kan du bli litt bedre kjent med en av våre ansatte. Vår nasjonale turnée går først til Nord-Trøndelag hvor vi møter Fay-Renée Krey Waag.

Fay-Renée lyser opp Retura NT med sin energi og sitt engasjement for miljøet. 29-åringen fra Steinkjer er kontormedarbeider ved sentralbordet, og ofte den første vennlige stemmen våre kunder møter når de ringer inn til Retura.

Fay-Renée har vært i Retura i ett år og er en viktig ressurs på kontoret. Hun er ikke bare en stemme i telefonen, men også en nøkkelperson som følger opp kundebestillinger og bistår i administrative oppgaver. Fay-Renée finner motivasjon i å skape positive opplevelser for både kunder og kolleger, og hun er spesielt begeistret for utviklingen av elektriske kjøretøy i avfallsbransjen.

📚💻 Når hun ikke arbeider for å gjøre verden litt grønnere, er Fay-Renée ofte å finne med nesen i en bok eller foran en skjerm, da hun parallelt jobber med sin master i samfunnsfag. Hun er også en ivrig svømmer og en entusiastisk serieelsker.

🎁🎅 Og når det gjelder julen, er Fay-Renée kreativ og miljøbevisst. Hun foretrekker å pakke inn gaver i gjenbrukbare tøyposer og er kreativ når det kommer til å gjøre om restemat til nye kulinariske opplevelser. Hennes tips? Prøv pinnekjøttwraps eller ribberamensuppe for en spennende vri på tradisjonell julemat!

🚗🌍 På et personlig nivå bidrar Fay-Renée til miljøet ved å samkjøre og gjennom nøye kildesortering. Hun lever etter prinsippet om at det som er godt for planeten, også er godt for lommeboken.

🎶🌰 Julen for Fay-Renée er ikke komplett uten DDEs julealbum og den tradisjonelle visningen av «Tre nøtter til Askepott». I år ser hun spesielt frem til å feire jul sammen med sin store familie og skape nye minner.

Bli med videre på vår landsdekkende reise gjennom Retura-selskapene! I morgen drar vi til et nytt selskap og en ny ansatt i kjeden!