Møt Per Gunnar

Mann med nisselue og hvitkledde fjell i bakgrunnen

Salgskonsulent med hjerte for bærekraft og god kundeservice

I vår juleserie tar vi dere med til våre selskaper og lar dere få møte noen av våre fine ansatte. I dag tar vi en tur vestover til Sandane for å introdusere dere for Per Gunnar Hansen fra Retura Nomil.

📈Et innblikk i livet som salgskonsulent i avfallsbransjen

Per Gunnar jobber som salgskonsulent i selskapet vårt i Sandane, og hverdagen går med til å prøve å tiltrekke seg nye kunder samt sikre at eksisterende kunder hos Retura får optimal service. Arbeidet innebærer anbudsbesvarelser, løsninger for nedstrøm og å svare opp prisforespørsler, og han strever alltid etter å tilby den beste løsningen for hver enkelt kunde.

🌱Bærekraft i sentrum

Etter nærmere to år i Returakjeden synes Per Gunnar at det som gjør Retura unike er selskapenese lokale forankring som gjør at vi kan tilby de beste løsningene lokalt, samt ta raske beslutninger som er til kundens beste. Han motiveres av fornøyde kunder og fokuset hans i arbeidshverdagen ligger på å fremme bærekraftige praksiser, gjenbruk og effektiv ressursutnyttelse.

🌎Miljøansvar i hverdagen

Per Gunnar er ikke bare opptatt av miljø og bærekraft på jobb; han praktiserer det også på privaten. Nå som vi nærmer oss jul oppfordrer han til kjøp av praktiske gaver eller opplevelser til jul, og generell nøkternhet i innkjøp for å redusere unødvendig forbruk. Nordmenn er nemlig dessverre verdensmestere i forbruk og sløseri!

🧑🏻‍🎄Familietid og lokale tradisjoner

Når julen nærmer seg gleder Per Gunnar seg til familietid . I år blir det en helt spesiell jul fordi de i år håper å få ferdigstilt et nytt hus som familien skal flytte inn i, med litt flaks rekker de det akkurat i tide til julefeiringen! Der ser han ser frem til å feire jul med tradisjonelt pinnekjøtt og kvalitetstid med familien.

Følg med videre på i våre juleserie på Retura.no for flere historier om våre engasjerte medarbeidere! Kanskje møter du noen du kjenner? 🙂