Møt Omar

Bli kjent med Omar Moberg Ahmad – kundebehandler med hjerte for miljøet

I vår lille juleserie møter dere en ny ansatt hver dag frem til julaften. Vi synes det er stas at vi er 24 selskaper i kjeden, og vil derfor bruke dagene i desember til å la dere bli litt bedre kjent med noen ansatte.

I dag introduserer vi dere for Omar Moberg Ahmad fra BIR Voss Hardanger. Omar er en dedikert kundebehandler og har en sentral rolle i selskapets daglige drift. Omar kombinerer sitt engasjement for miljøet med en genuin interesse for å hjelpe og veilede kunder.

📞 Fra sommerhjelp til kundebehandler

Omar har siden 2018 vært en del av Retura-familien, hvor han begynte som sommerhjelp på miljøstasjonen, før han ble sjåfør på komprimatorbil og til slutt kundebehandler. Hans arbeid innebærer alt fra å ta imot kundehenvendelser og fakturering til ordreregistrering og listeføring. Det som virkelig motiverer Omar, er muligheten man har til å gjøre en forskjell ved å informere og bidra til at kundene skal kildesortere enda bedre, og med dette bidra til det grønne skiftet!

🌿 Strengere myndighetskrav er positivt

Under sin tid i avfallsbransjen har Omar vært med på innføringen av viktige endringer i bransjen, spesielt har det blitt enda mer fokus på økt sortering og innføringen av nye myndighetskrav, noe han ser på som positive steg i retning av en mer bærekraftig fremtid.

🚗 Bilentusiast

På fritiden er Omar en bilentusiast som tilbringer tid på å skru biler. Han nyter også å slappe av på hytta til svigerfaren sin og liker å fiske.

🧏🏻 Visste du at?

En morsom opplysning og en ting du sikkert ikke visste om Omar, er at han kan bevege begge ørene sine!

🎄 Bærekraftig jul

Når det gjelder julen, anbefaler Omar å kjøpe brukte julegaver og pakke inn gaver i gjenvinnbart papir. Han kan også tipse om at det kan være lurt å ha satt klar én pose til papir som kan resirkuleres og en til annet papir på julaften, så får man sortert rett med én gang! Det er da glanset og farget papir som skal i restavfallet, hvis du lurte! Omar kildesorterer avfallet hjemme året rundt, og er også flink til å planlegge måltider for å unngå matsvinn – samt at han setter av en dag i uken for restemat.

🎅 Julen på Voss

Omar ser frem til jul, og har noen tradisjoner han holder spesielt kjært. Familietradisjoner inkluderer pinnekjøtt til middag og besøk av julenissen til barnas store glede. I år gleder han gleder seg spesielt mye til å være sammen med familien og nyte god mat og samvær

Håper du likte å bli bedre kjent med Omar og BIR Voss!

Følg med videre i desember på Retura.no for å møte flere fine medlemmer av Retura-familien!

×

Vi bruker Google Analytics som samler informasjonskapsler som grunnlag for å tilby relevant markedsføring og videreutvikle våre tjenester og dette krever ditt samtykke. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler opplysninger i vår personvernerklæring her.

[ga_optout]