Et grønt forbilde i en blå sektor!

🎉 Gratulerer til Mowi Steinsvik med Returaprisen! 🏆

Med en imponerende sorteringsgrad på nesten 72 prosent, utmerker de seg som verdige vinnere, ifølge Øyvind Amdam, daglig leder i selskapet vårt i Ørsta, Retura Søre Sunnmøre.

Returaprisen, tildelt av Retura-kjeden, anerkjenner og belønner kunder basert på kriterier som sorteringsgrad og prioritering av miljøvennlige løsninger. Mowi Steinsvik sin sterke forpliktelse til miljøarbeid og kontinuerlig forbedring har vært avgjørende for deres seier i konkurransen.

I oppdrettsnæringen spiller utsortering av avfallsfraksjoner en avgjørende rolle for å minimere miljøpåvirkningen og fremme bærekraft. God sortering av utstyr som merder, nøter og fôrslanger er derfor avgjørende for å tilrettelegge for resirkulering og gjenbruk av materialer fra næringen, redusere behovet for ny produksjon og reduksjon av avfallsmengder.

Amdam påpeker at Mowi Steinsvik er et forbilde for andre som ønsker å integrere bærekraft og miljøvennlige praksiser i sin virksomhet. Han uttrykker også sin takknemlighet for samarbeidet med Mowi Steinsvik, og fremhever deres hyggelige og samarbeidsvillige holdning.

Retura Søre Sunnmøre er stolte av å jobbe med Mowi Steinsvik og ønsker å takke alle deres ansatte for deres engasjement og innsats. Prisen er en anerkjennelse av deres dedikasjon til bærekraft, og det tjener som inspirasjon for andre i bransjen.

Prisen ble offisielt overrakt til Area Manager Freshwater, Ole Martin Dahle, og Driftsleder for Mowi Steinsvik, Erik Salveson, i en høytidelig seremoni.

Retura Søre Sunnmøre er en del av den landsdekkende Retura-kjeden, med 24 virksomheter som tilbyr omfattende avfallsløsninger for næringslivet. Alle Retura-virksomheter er ISO-sertifisert etter høyeste standarder for kvalitet og miljø. Vi ønsker å hedre og oppmuntre innsatsen for miljøet og oppfordre alle til å følge deres eksempel.