Coop og Retura rydder Norge

I høst samarbeider Coop og Retura for et renere Norge! Fra 11. – 19. september avholdes den nasjonale ryddekampanjen «Coop rydder Norge!» som har fokus på avfall som er kommet på avveie. Coop bidrar med å tilby gratis ryddeutstyr i sine butikker og vi i Retura står for avfallshåndteringen. Sammen skal vi gjøre en solid innsats for å gjøre Norge litt renere!

Hvordan komme i gang:

  1. Finn din nærmeste COOP-butikk som deltar i ryddeaksjonen for utdeling av gratis utstyr. https://coop.no/coop-rydder-norge/butikkoversikt
  2. Ta med deg utstyret til et område hvor du ønsker å gjøre en innsats. Det kan for eksempel være en strand, en park eller et nabolag.
  3. Fyll sekken med avfall som er kommet på avveie – det vil si «eierløst» avfall.
  4. Returner det innsamlede avfallet. Dette kan du gjøre ved å ta med sekken tilbake til en COOP-butikk hvor vi stiller med container til disposisjon. Se kart her!
  5. Del gjerne bilder og filmer fra din egen ryddeinnsats med emneknaggen #COOPogReturaRydderNorge for å inspirere andre til å bli med på ryddekampanjen!

×

Vi bruker Google Analytics som samler informasjonskapsler som grunnlag for å tilby relevant markedsføring og videreutvikle våre tjenester og dette krever ditt samtykke. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler opplysninger i vår personvernerklæring her.

Ikke tillat at Google Analytics sporer meg