Møt Ivar

Bli kjent med Ivar Eriksen – vår nordligste driftsleder

I dagens luke presenterer vi Ivar Eriksen fra vårt nordligste selskap, Masternes Gjenvinning.

Dagens ansatt spiller en nøkkelrolle i koordineringen av transporttjenester i Vest-Finnmark. Ivar synes bransjen vi jobber i både er spennende og utfordrende, og det kan forklare at han har vært sammen med oss i 12 år!

🚚 Uvær og utstyrsfeil ingen hindring

Ivar er ansvarlig for å sikre at kundene mottar tjenestene de betaler for til rett tid. Selv om været ikke alltid spiller på lag og det kan dukke opp uventede utstyrsfeil har Ivar med sin lange erfaring og kompetanse stort sett klart å håndtere de fleste uforutsette situasjoner! Motivasjon finner han i et godt arbeidsmiljø, kolleger med respekt for hverandre og sitt virke, samt ikke minst gleden over å møte blide kunder hver dag.

🔌Fremtiden er elektrisk

Hvis Ivar skal se inn i sin spåkule for fremtiden til avfallsbransjen forventer han basert på sin erfaring i bransjen strengere krav til sortering og en overgang til elektrifisering av kjøretøy i fremtiden.

🎣 Jakt, Fiske og Familie

Utenfor jobben er Ivar interessert i jakt og fiske, og kanskje ikke tilfeldig bor han også i et område som tilbyr rike muligheter for begge disse aktivitetene. Hans lidenskap for naturen forteller mye om hans karakter!

🎄 Bærekraftige julefeiring

Ivars råd for en mer bærekraftig julefeiring er å være flink til gjenbruk og å unngå å alltid ha fokus på å ha det nyeste. Han vet også at det forbrukes mye batterier både til dekorasjoner og nye leker som pakkes opp, og oppfordrer til å sortere ut batterier og levere dem til godkjente mottak! Ivar har også et personlig miljøfokus utenom høytiden, og har som personlig miljøtiltak kjørt el-bil i mange år.

👨‍👩‍👦 Jul og familietradisjoner i Alta

Julen for Ivar handler om familietid, og han holder fast ved tradisjonen om å holde seg hjemme på første juledag. Den dagen er «hellig» familiedag. Han ser i år frem til å slappe av og nyte tiden med familien. Får han servert ribbe og pinnekjøtt er julen komplett!

Følg med på Retura.no for å møte flere engasjerte ansatte i Retura-familien!

×

Vi bruker Google Analytics som samler informasjonskapsler som grunnlag for å tilby relevant markedsføring og videreutvikle våre tjenester og dette krever ditt samtykke. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler opplysninger i vår personvernerklæring her.

[ga_optout]