Om Retura NoMil

Retura NoMil – Beste avfallsløsninger i Sogn og Fjordane

Retura NoMil er totalleverandør av tjenester innen avfall og gjenvinning. For kunder som ønsker å ta vare på miljøet og samtidig ha en økonomisk lønnsom avfallsløsning er vi det beste valget. Ut fra dine behov og ønsker skreddersyr vi den optimale løsningen.

Hver dag jobber vi for at vår erfaring og spesialkompetanse skal komme til nytte for våre kunder. Dette fører til at vi har mye kompetanse om alle ledd i avfallsbehandlingen. Innsamling og gjenvinning av alle typer avfall er vårt spesialområde og vi har lang erfaring i å drifte avfallsløsninger for små og store selskaper. Vi tar i mot alle typer avfall, fra alle slags kunder!

Vi har et sterkt miljøfokus, og vi videreutvikler hele tiden våre løsninger for en enda enklere hverdag for våre kunder. Sammen med kundene og samarbeidspartnerne våre jobber vi for at mest mulig av avfallet skal komme til nytte i form av resirkulerte produkter.

Velger du oss som din leverandør av avfallstjenester kan du være trygg på at vi er bevisst på vår rolle som en miljøansvarlig bedrift, og vi kan garantere at vi arbeider kontinuerlig for at nettopp din bedrifts miljøavtrykk skal bli minst mulig. Vi er gjerne med på å veilede og gi gode råd til bedriften din slik at vi sammen kan sørge for å øke sorteringsgraden og du kan nå dine miljømål.